GEEN UITDAGING IS TE GROOT VOOR EEN WIPER ROBOT: GROTE GEBIEDEN, GLOOIENDE OF COMPLEX INGEDEELDE TERREINEN,... EEN WIPER LEVERT EEN PERFECT MAAIRESULTAAT ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN!

WIPER: DE BESTE TECHNOLOGIE VOOR UW TUIN

Met één enkele druk op de knop van het bedieningspaneel of via uw smartphone kunt u uw robot inschakelen. Vervolgens kunt u via het toetsenbord of uw smartphone de werktijd en zones instellen volgens uw wensen. Met de noodstopknop aan de bovenkant van de machine kunt u de robot veilig stilleggen wanneer deze onmiddellijk moet worden gestopt. De bescherming van het maaigedeelte is ontworpen met het oog op het waarborgen van de veiligheid van mensen en objecten tijdens het werken. Via een regensensor wordt het maaien onderbroken bij regen en keert de robot terug naar het laadstation, in afwachting van de nieuwe werkcyclus. De regensensor kunt u zelf programmeren of indien gewenst uitschakelen.

HELLINGEN EN HOBBELS VORMEN GEEN OBSTAKEL

WIPER robots zijn geschikt voor elk type gazon, zelfs met hellingen en hoogteverschillen. De krachtige motoren, vervaardigd in Europa, bieden een hoge tractie om zonder probleem het perfect maaien van gazons met hobbels of met hellingen tot 55% te garanderen.

WIPER ZOEKT ZELF Z’N WEG

Steeds geavanceerdere algoritmen, samen met het gebruik van GPS en het “Sat Dynamic Memory Cut” systeem, stellen WIPER robots in staat om het hele maaioppervlak te detecteren en in kaart te brengen. Het resultaat is een gelijke snit van alle gebieden en een vermindering van de werktijd. WIPER houdt uw tuin elke dag in perfecte staat en beschikbaar voor uw vrije tijd.

+INFINITY Het teamwork systeem

Het innovatieve navigatiesysteem waarmee meerdere robots tegelijkertijd een gebied op een intelligente en geïntegreerde manier kunnen beheren.

HET WEER DEERT WIPER NIET

Alle WIPER robots kunnen in de regen werken en zijn gecertificeerd tot een maximum van IPX5.

De regensensor, die naar behoefte kan worden ingesteld, beheert automatisch de werking van de robot in geval van regen of irrigatie. Uw gazon zal altijd goed worden gemaaid en verzorgd.

Het maaisysteem van WIPER zorgt ervoor dat het gehele oppervlak dat beheerd moet worden, volledig en nauwkeurig gemaaid wordt. Het willekeurige maaisysteem wordt efficiënter gemaakt door de spiraalvormige maaifunctie die automatisch wordt beheerd door de robot. Met de Eco-modus functie (indien geactiveerd) kan de robot het maaioppervlak zelfstandig evalueren om de werktijd in specifieke gebieden aan te passen.

EEN APP VOOR BEHEER EN CONTROLE

 

SMART maaisysteem

Alle “S” modellen (uitgerust met Connect module) gebruiken GPS om het maaisysteem te optimaliseren. Dankzij GPS en het Sat Dynamic Memory Cut-systeem brengt WIPER automatisch het hele maaigebied in kaart, inclusief de opdelingen. Het systeem van spiraalvormig maaien zorgt ervoor dat elk afzonderlijk deel volledig gemaaid wordt. Om de maairesultaten verder te optimaliseren, schakelt WIPER automatisch tussen de SMART- en de RANDOM-systemen. WIPER slaat geen enkel stukje gazon over!

 

Connect

Met de IOT-technologie (Internet of Things) kunt u op afstand communiceren met de WIPER-robot. Dankzij de Connect-module (standaard op alle “S” modellen en optioneel op de meeste andere modellen) en dankzij de App “My Wiper Robot”, kunt u informatie over de status van uw robot ontvangen, beheren en configureren. Je kunt ook je WIPER geolokaliseren en de Geofence activeren: dit is een alarmsysteem op basis van een ingestelde virtuele perimeter en beheerd door GPS.
Tenslotte kunt u met de functie “Go Away” een geselecteerde maaizone desgewenst tijdelijk uitsluiten.

 

 

VEILIG VOOR UW HUISDIEREN

Via de AMICO technologie zal het maaimes uitgeschakeld worden wanneer de robot in de buurt van het huisdier komt en zal de normale werking hernomen worden wanneer het dier zich op veilige afstand bevindt. Er hoeft hiervoor enkel een klein apparaat aan de halsband van het dier bevestigd te worden.

AMICO is onschadelijk en veilig.

Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Italië.

Het beste van Italiaanse techniek tot uw dienst.

Al meer dan 15 jaar vertegenwoordigt Wiper het beste van wat robotmaaiers te bieden hebben: efficiëntie, betrouwbaarheid en hoge prestaties.