Wiper Professional robotmaaiers

Omdat zij een grote maaioppervlakte aankunnen en urenlang geruisloos en ononderbroken werken, zijn deze robotmaaiers uitermate geschikt voor het beheer van openbaar groen of sportterreinen.

P SERIE

GROENE EFFICIËNTIE

De P-serie heeft naam gemaakt in de wereld van robotmaaiers vanwege zijn capaciteit om grote gebieden te beheren. Hij is betrouwbaar in zijn werking, kan zich aanpassen aan elk oppervlak en heeft een autonomie die uniek is op de markt. De P-serie werd recent herzien en bijgewerkt, om nog indrukwekkender prestaties te leveren. Nieuwe elektronica, nog betrouwbaardere mechanica, een stillere werking, de nieuwste generatie navigatiesystemen, touchscreen-display voor eenvoudige en intuïtieve interactie, een Remote App voor volledig robotbeheer, optimalisatie van de batterijen, gebruik van het GPS-navigatiesysteem... Al deze kenmerken bevestigen het unieke karakter van de P-serie in een marktsegment waar maar weinigen zich aan wagen.

YARD

AUTOMATISERING VOOR GROTE GEBIEDEN

De Yard-serie is ontworpen om grote gebieden te onderhouden en tegelijkertijd de arbeids- en onderhoudskosten te verlagen. Yard is altijd een topprestatierobot geweest. Verder verbeterd en technologisch geavanceerd, combineert hij topmaairesultaten met echte werkbetrouwbaarheid. Hij is uitgerust met de nieuwste generatie elektronica en dankzij het gebruik van CAN-bus technologie worden zijn kwaliteiten extra in de verf gezet. Met dit systeem kan de robot een groot aantal gegevens opslaan en verzenden op een enkele lijn, waardoor gelijktijdig werkinstellingen aangestuurd kunnen worden voor verschillende situaties. Dit systeem maakt zelfbeheer en -diagnose mogelijk, zodat de robot afwijkende situaties kan herstellen en corrigeren. Zodoende kan de robot het maaiwerk autonoom hervatten. De kracht van de elektronische componenten en het geavanceerde softwarebeheer worden ondersteund door krachtige, betrouwbare en duurzame mechanische componenten. Dankzij de krachtige lithiumbatterijen waarmee Yard is uitgerust, kan de robot maar liefst 11 uur ononderbroken maaien.

Prijzen incl. BTW