Wiper Premium robotmaaiers

Er is een Wiper robotmaaier voor elk type tuin.

I SERIE

EENVOUD EN EFFICIËNTIE

De I-serie is ideaal voor kleine tuinen en garandeert efficiëntie en uitstekende prestaties. Deze robotmaaier is stil, praktisch, licht, compact en makkelijk te transporteren. Dankzij zijn kleine formaat en wendbaarheid is hij ook heel geschikt voor krappe ruimtes. Met zijn geavanceerde technologie zorgt deze Li-ion batterijaangedreven robot voor een volledig tuinbeheer en mooi maairesultaat. Hij werkt ook uitstekend op oneffen oppervlakken en kan hellingen tot 45% aan. Deze robot is lokaal en op afstand programmeerbaar via de App.

C SERIE

PRECISIE EN WENDBAARHEID

Alle modellen van de C-serie hebben een kleine maar stevige structuur en garanderen een hoge maaicapaciteit (tot 1800 m²). De modellen uit deze serie zijn uitgerust met de nieuwste generatie elektronica en geavanceerde functies, zijn eenvoudig te programmeren en maaien uw gazon op een gelijkmatige manier. De C-serie robots zijn licht, wendbaar, leveren hoge prestaties en passen zich probleemloos aan uw tuin aan. Het bedieningspaneel heeft sneltoetsen en de robots kunnen lokaal of via een App (“S”-modellen) worden geprogrammeerd.

F SERIE

DE COMPLEET UITGERUSTE ROBOT

De F-serie vertegenwoordigt de top van het robotmaaiersegment. De robots uit de F-serie kunnen zeer efficiënt werken op elk type oppervlak en beheren zones tot 5000 m². Uitgerust met krachtige batterijen, kunnen ze tot 7 uur onafgebroken werken vooraleer de batterijen terug op te laden. Ze zijn ook uitgerust met een groot, gemakkelijk te begrijpen touchscreen-bedieningspaneel met de mogelijkheid om elke individuele parameter aan te passen aan verschillende werkomstandigheden. De efficiëntie wordt nog verhoogd bij de modellen die zijn uitgerust met de Connect-module (“S”-modellen) dankzij het gebruik van GPS om het hele maaigebied in kaart te brengen en om passages op reeds gemaaide gebieden te verminderen en zo de werktijd in te korten. Met de Connect-module kunt u ook uw robot besturen, beheren en op afstand localiseren.

K SERIE - DE MODULAIRE ROBOT

De K-serie vertegenwoordigt een nieuwe generatie robots gebouwd op een modulair frame. Het achterste deel omsluit de tractie en het hart van de robot. Het voorste deel, gekoppeld aan de aandrijving door middel van een scharnierende verbinding, omvat het maaidek, evenals actieve veiligheidsvoorzieningen en obstakeldetectiesensoren. De twee eenheden zijn nauw met elkaar verbonden, maar tegelijkertijd onafhankelijk van elkaar. Hierdoor kan de robot zich aanpassen aan het werkoppervlak en het grasprofiel volgen, om zo een hoge tractie, capaciteit en een ongeëvenaard maairesultaat te verzekeren. Uitgerust met de nieuwste generatie elektronica, biedt de K-serie programmeermogelijkheden aanpasbaar aan verschillende behoeften en eenvoudig instelbaar vanaf het bedieningspaneel of via de “My Wiper Robot” App. De Connect-module (standaard op “S” modellen) maakt extern beheer, geolocatie en de geofence-functie (virtuele perimeter) mogelijk. Door de hoge kwaliteit van de componenten en de zorgvuldige fabricage kunnen we de garantieperiode, enkel voor de modellen van deze serie, verlengen tot 6 jaar (beperkt zoals gespecificeerd in de handleiding).

Prijzen incl. BTW