Wiper Premium robotmaaiers

Er is een Wiper robotmaaier voor elk type tuin.

I SERIE

COMPACT EN WENDBAAR

De I-serie robots garanderen een hoog rendement en uitstekende prestaties in kleinere tuinen. Deze robots zijn stil, praktisch, licht en compact. Door hun kleine formaat zijn ze heel wendbaar op kleine oppervlaktes. De geavanceerde technologie van deze robots, aangedreven door een lithium-ion batterij, zorgt voor een volledig beheer van uw tuin en uitstekende maairesultaten. Deze robots werken ook uitstekend op oneffen terrein en kunnen hellingen aan tot 45%. Ze kunnen lokaal of op afstand (via App op de S-modellen) geprogrammeerd worden.

C SERIE

EENVOUDIG EN EFFICIËNT

De robots uit de C-serie hebben een compact maar stevig chassis en garanderen een maaicapaciteit tot 1800 m². De modellen uit deze serie zijn uitgerust met de nieuwste generatie elektronica en geavanceerde functies, zijn eenvoudig te programmeren en maaien uw gazon op een gelijkmatige manier. Deze robots zijn licht, wendbaar, leveren hoge prestaties en passen zich probleemloos aan uw tuin aan. Het bedieningspaneel heeft sneltoetsen en de robots kunnen lokaal of via de App (bij de S-modellen) geprogrammeerd worden.

F SERIE

ROBUUST EN HARDWERKEND

De robots uit F-serie behoren tot de topklasse. Hun innovatieve constructie maakt ze solide en betrouwbaar. Ze werken zeer efficiënt op elk type oppervlak en
beheren zones tot 5000 m². Uitgerust met krachtige batterijen, kunnen ze tot 7 uur onafgebroken werken vooraleer de batterijen terug op te laden. De efficiëntie wordt nog verhoogd bij de modellen die zijn uitgerust met de Connect-module, waarbij via GPS het hele maaigebied in kaart gebracht wordt en passages op reeds gemaaide gebieden verminderen. De werktijd wordt zo aanzienlijk verkort.

K SERIE

FLEXIBEL EN PRECIES

Het chassis van de K-serie bestaat uit 2 pivoterend verbonden maar tegelijkertijd
onafhankelijke delen. Het achterste deel omsluit de aandrijving en is het hart van de
robot. Het voorste deel omvat het maaidek, evenals actieve veiligheidsvoorzieningen
en botssensoren. Door de onafhankelijk bewegende achterkant kan de robot zich continu aanpassen aan het werkoppervlak en nauwkeurig de contouren van het gazon volgen voor een onvergelijkbaar maairesultaat.

KXL SERIE

VOOR ALLE TERREINTYPES

Het KXL S-model kan op elk type terrein werken dankzij het tweedelig chassis,
de voorste zwenkwielen en de drievoudige Flex rubberen achterwielen die een
uitzonderlijke grip garanderen. Deze robot is standaard uitgerust met de Connect-module waarmee u hem op afstand kunt bedienen. Hij heeft een automatische
maaihoogteverstelling, gemakkelijk te bedienen via het aanraakscherm of de App.
Dankzij de Ultra Premium batterij-unit (10,35 Ah) en het stalen 4-tands mes van 36
cm kan dit model gazons tot 6000 m² maaien. Een echte reus binnen het Wiper Premium assortiment!

Prijzen incl. BTW